6 gode grunde til, at vælge solfilm.
 

    1 Mindsker varmen
Moderne solfilm afviser i dag op til 63% af solens varme/energi i forhold til bilruder, der ikke er behandlet med solfilter/solfilm. Et køligere indeklima giver mere komfort og reducerer desuden brugen af aircondition, hvilket får AC systemet til at holde længere, samt giver en øget køreeffektivitet mht. benzinforbrug.
 
 
 
    2 Beskytter mod falmet interieur
Solfilm på bilruderne blokerer for 99% af solens skadelige UV stråler, hvilket igen reducerer varmepåvirkningen. Ved at reducerer disse to væsentligste kilder til et falmet interieur forlænger man levetiden på alt fra sæder, tæpper, træmonteringer samt instrumentbræt.
 
 
 
    3 Mindre helbredsrisiko
Det er skadeligt for øjne og hud, at blive udsat for solens UV stråler. Solfilm giver en effektiv solbeskyttelse mod denne skadelige påvirkning.
 
 
 
    4 Undgå at blive blændet
Solen og skarpe forlygter om natten kan blænde dig mens du kører. Solfilm er med til kraftigt at reducere denne risikable gene.
 
 
 
    5 Bedre tyverisikring
Ved valg af tykkere solfilm, får man en ekstra bonus i form af øget sikkerhed ved ulykker (færre glasskår), samt i tilfælde af spontane-slå-ruden-ind-tyverier.
 
 
 
    6 Flottere fremtoning
Der findes mange forkellige solfilm produkter, der passer til alle slags biler, lastbiler samt SUV’er. Filmene fås fra næsten usynlig til kraftigt tonede, så du kan få præcis det udtryk, som passer dig.